pondělí 22. ledna 2018

That day, 12.1.2018

♥ I spend every Friday in Olomouc, in Porcelain Doll boutique, where I wait for visit of lovely customers. While waiting, I read a lot. When I was doing a huge cleaning in my apartment, I prepared a huge pile of books I need to read! Probably everything is there - motivation books, romantic novels and even sci-fi comedies. It is hard for me to find the time to read during my normal day, but Fridays are like made for this activity :-)
♣ I organized a bigger ear-rings carousel, where are all available ear-rings in the shop. Although I prefer the system where each brand has its own section, I made an exception for ear-rings. While travelling to sales events, it is easier to carry and sort them.
♥ Only one lovely soul visited me that day, but the beginning of the year is always slow. I still wish more people would come... I am thinking about opening the shop Saturdays only (instead of Fridays) - it may be better for many people - what do you think?
- - - - -
♥ Pátky trávím vždy v Olomouci, v butiku Porcelain Doll, kde čekám na návštěvu milých zákaznic. Čas si krátím různě - momentálně však čtením, protože při úklidu jsem si připravila velikánský sloup knížek k přečtení! Je v něm snad vše, od motivačních knížek, přes romantické romány až po sci-fi komedie. Jindy si na ně čas stěží najdu, ale pátky jsou pro tuto činnost ideální.
♣ Taky jsem zařídila velký stojan na náušnice, kde budou všechny náušnice z obchůdku pohromadě. Ač raději preferuji způsob, aby v každé poličce bylo zboží jen od jedné značky, s náušnicemi jsem nakonec udělala výjímku. Při cestování na prodejní akce se to líp přemísťuje a nemusí se to pořád třídit.
♥ Ten den se v obchůdku stavila jen jedna milá duše, ale začátek roku bývá vždy takový slabý. I přesto bych si přála, aby tam chodilo víc lidí... uvažuji vážně nad tím, že bych mívala otevřené místo pátků jen soboty - ty jsou přeci pro spoustu lidí vhodnější - co myslíte? 


1 komentář:

  1. To je škoda, že to mám do obchůdku tak daleko. Pravidelně sleduji aspoň internetový obchod. Doplňky od Porcelain Doll patří k mým oblíbeným. :)

    OdpovědětVymazat