pondělí 19. března 2018

That day, 10.3.2018

♦ The day we travelled to Pardubice - to attend a little but lovely lolita tea party! The theme was "herbal fairies" and about 10 people attended.
♦ We spend the time at HDD Ateliér - a lovely little handmade gift shop & art gallery. They also sell few lolita clothing, so if you visit Pardubice, definitely check them out! (The shop is located only 15 min walk from the train station.)
♦ The dress I wore is named "To Squirrel" from a chinese brand - I have the mint colorway, but it's available online also in pink and black main color.

---

♦ Den, kdy jsme cestovali do Pardubic - abychom se zúčastnili malé ale milé lolita tea party! Téma bylo "bylinkové víly" a přišlo asi 10 lidí.
♦ Čas jsme trávili v ateliéru HDD Ateliér - je to malý dárkový obchůdek (vše handmade) a galerie. Také mají v nabídce nějaké to lolita oblečení, takže pokud budete mít cestu do Pardubic, zastavte se! (Obchůdek je asi jen 15 min pěšky od nádraží.)
♦ Šaty, které jsem měla na sobě se jmenují "To Squirrel" a jsou od čínské značky - mám je v zelenkavé barvě, ale můžete si je na internetu koupit i v růžové nebo černé.



Žádné komentáře:

Okomentovat